ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΤΕΡΟΓΕΝΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΕ ΕΥΦΥΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΔΗΓΩΝ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
ΝΕΑ
Απομένουν λίγες ημέρες για την υποβολή συνεισφοράς για το ITS Lisbon 2020
Δεκέμβριος 2019 | Υπενθύμιση
Αγαπητέ αναγνώστη, 
Απομένουν μόνο λίγες ημέρες για να υποβάλετε την εργασία ή την προτεινόμενη συνεδρία σας για να συμμετάσχετε στο 2020 ITS European Congress με θέμα ITS #TheGameChanger.

Συμμετέχετε στο συναρπαστικό μας Συνεδριακό Πρόγραμμα με ομιλητές από τη βιομηχανία ITS που καλύπτουν τα πιο επίκαιρα θέματα της Έξυπνης Κινητικότητας!

Η προθεσμία για όλους τους τύπους Συνεισφορών παρατάθηκε έως: 13 Ιανουαρίου 2020

Ανυπομονούμε να σας δούμε στο επόμενο Συνέδριο ITS!

Η ομάδα του Οργανισμού Συνεδρίων της ERTICO.

SEEDA-CECNSM 2019

H αρχιτεκτονική του MANTIS παρουσιάστηκε στο διεθές συνέδριο 4th South-East Europe Design Automation, Computer Engineering, Computer Networks and Social Media Conference (SEEDA-CECNSM 2019) κατόπιν αποδοχής της ερευνητικής εργασίας: Theofanis Orphanoudakis, Anastasios Fanariotis, Ilias Politis and Theodoros Karachalios, Konstantinos Demestichas, Stavros Xynogalas, Ioannis Loumiotis and Efstathios Sykas, "Exploiting IoT and Big-Data for Building Multi-service Capable Intelligent Transportation Systems", SEEDA-CECNSM 2019, 20-22 Σεπ. 2019.

Παρουσίαση SEEDA2019

ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ MANTIS
Το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Συστημάτων Επικοινωνιών και Υπολογιστών (ΕΠΙΣΕΥ-ΕΜΠ) φιλοξένησε στις 4 Οκτωβρίου 2018 την επίσημη συνάντηση Kick-off του έργου MANTIS.
logo of project
Πλαίσιο Ανάπτυξης Ετερογενών Εφαρμογών σε Ευφυή Συστήματα Μεταφορών για την Υποστήριξη Οδηγών και Βελτίωση των Μεταφορών

Το MANTIS είναι ένα 3-ετές ερευνητικό έργο, το οποίο στοχεύει στο σχεδιασμό ενός πλαισίου ανάπτυξης ετερογενών εφαρμογών σε ευφυή συστήματα μεταφορών και την ανάπτυξη και επίδειξη συστημάτων για την υποστήριξη οδηγών και τη βελτίωση των οδικών μεταφορών.

Το συγκεκριμένο πλαίσιο θα αξιοποιήσει τις τεχνολογίες των ραγδαία αναπτυσσόμενων δικτύων αισθητήρων και επικοινωνίας επί οχημάτων και θα επιδιώξει την ολοκλήρωση αυτών με τεχνολογίες του Διαδικτύου και εφαρμογές υπολογιστικού νέφους.